Veilig afrekenen met iDeal of MisterCash


Reken veilig en snel af met iDeal of Mister Cash
Vul zo volledig mogelijk je gegevens in zodat wij de bestelling goed kunnen verwerken en opsturen. Om af te rekenen druk je op de 'Afrekenen knop' waarna er een betaalscherm komt waar je jouw eigen bank kunt selecteren om mee af te rekenen. Sluit dit scherm dus niet af en doorloop de paar stappen. Als de betaling succesvol is verlopen zul je terugkeren op de bedank-pagina van deze website.

Heb je vroegtijdig het betaalscherm afgesloten of is de betaling niet gelukt om een andere reden? Dan zal er een kopie van de bestelbon worden gestuurd als betalingsherinnering en zal er met je contact worden gezocht om de bestelling alsnog succesvol af te ronden. Let wel op: bestellingen die nog niet goed zijn afgehandeld, worden later verzonden.

Verzenden


Jouw pakket laten bezorgen
Jouw pakket zal na de betaling netjes worden bezorgd. Houdt er rekening mee dat er verzendkosten worden berekend als je totale bestelling minder dan € 100,00 bedraagt. Wij proberen je bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden naar het door jouw opgegeven adres.


Er zijn geen producten in de winkelmand.
Verzendkosten
€ 0,00
Totaal
0
€ 0,00
incl. €0,00 BTW


  • Snelle bezorging aan huis
  • Gratis bezorging vanaf €100,00 euro
  • Veilig en makkelijk online betalen
  • Voor alle vragen: 0294-267307

Volg ons

op onze social media

Schrijf je in

Voor onze nieuwsbrief