Snelle bezorging bij u thuis
  Gratis bezorging vanaf €100,00 euro
  Veilig en makkelijk online betalen
  Voor alle vragen: 0294-267307
Proef Hongarije, Duitsland, Oostenrijk en Roemenië in je glas!
Dovin wijnen - Miranda Beems

Bestelinformatie

Unieke wijnen, professionele kennis en persoonlijk advies.

Deze webshop is ontstaan uit de behoefte om voor consumenten bijzondere wijnen uit Centraal-Europa aan te bieden.

Het betreft vooral wijnen die niet of nauwelijks via andere kanalen zijn te krijgen. Regelmatig kregen wij namelijk de vraag waar onze wijnen te koop zijn, die vooral in de Horeca te vinden zijn en nog niet overal in winkels liggen. Naast deze webshop voor particulieren vindt je in ons verkooppunten overzicht.

Wil je zakelijk wijnen uit Centraal-Europa inzetten neem dan contact met Miranda op of stuur haar eenvoudig een mailtje.

dedamesvandewijn

De dames van de wijn...

Dovin bestaat uit een team dat met veel plezier en met kennis van zaken wijnen importeert.
Ons team bestaat uit Vinologen van de Wijnacademie in Maarn en we staan zowel zakelijk als privé met onze voeten in de wijngaarden. De levering van onze bijzondere pareltjes regelen we persoonlijk. Dovin is dan ook geen anonieme, grote logistieke fabriek. We maken gebruik van een in wijn gespecialiseerde logistieke bezorgdienst. Je kunt in je bestelling aangeven hoe je de wijnen wilt ontvangen. Wij nemen dan contact met je op voor een afspraak.

Als bijdrage in de verzendkosten vragen wij € 7,50 per bestelling. Bestel je echter voor meer dan € 100,00 per bestelling dan zijn de bezorgkosten voor onze rekening! Wij geven je graag persoonlijk advies. Aarzel dus niet om te bellen of te mailen met je vragen. Wil je automatisch op de hoogte blijven van onze activiteiten en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Tevens ondersteunen wij de NIX18 en WIM (Wine in Moderation) campagne en verkopen we geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar.